Beweegles 55-plussers Lichtenvoorde

06-05-2015   0 reacties
Beweegles 55-plussers Lichtenvoorde

55-plussers uit Lichtenvoorde kunnen vanaf dinsdag 9 juni wekelijks deelnemen aan beweeglessen. In de openbare beweegtuin achter woonzorgcentrum Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde wordt tien weken lang gevarieerde oefenstof aangeboden door een bewegingsconsulent van de Gelderse Sport Federatie (GFS). De beweegles is wekelijks van 10.00 tot 10.45 uur.

Alle mensen van 55 jaar en ouder in Oost Gelre zijn van harte welkom. Ook als ze niet in of rond Careaz Antoniushove wonen. Bij slecht weer bekijken we ter plekke of we uitwijken naar een andere locatie.

Oefeningen

De beweegles is de eerste tien keer gratis. Iedere deelnemer kan de verschillende oefeningen op zijn of haar eigen niveau uitvoeren. De oefeningen zijn niet moeilijk, maar zorgen er wel voor dat iemand in beweging komt. Uiteraard worden de toestellen van de beweegtuin gebruikt. Daarnaast is het sociale contact zeer belangrijk. Na afloop wordt gezamenlijk een kopje koffie of thee gedronken in het Grand Café van Careaz Antoniushove. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd. Aanmelden is niet nodig.

De beweeglessen worden mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland, de gemeente Oost Gelre en woonzorgcentrum Careaz Antoniushove.