Campagne ‘De plussen van 50 plus’

13-05-2015   0 reacties
Campagne ‘De plussen van 50 plus’

Schrijf u in voor de bijeenkomsten! | De Sociale Dienst Oost Achterhoek is bezig met de campagne ‘De plussen van 50 plus’.

Waarom de campagne ‘De plussen van 50 plus?’

De Sociale Dienst Oost Achterhoek stelt financiële middelen beschikbaar om werkzoekenden van 50 jaar en ouder een grotere kans te geven op de arbeidsmarkt. Met deze financiële middelen kunnen mensen gebruik maken van de mogelijkheid tot omscholing, loonkostensubsidie en de inzet van de jobhunters van het Team Marktbewerking van de Sociale Dienst Oost Achterhoek. Dit alles doen we omdat we geloven in de kracht van de 50 plusser en om het op deze manier voor een werkgever aantrekkelijk te maken een 50 plusser in dienst te nemen. De succesvolle werkgeversspeeddate bij Saint Gobain te Eibergen van vorige maand maakte deel uit van de campagne ‘De plussen van 50 plus’.

De 50 plusser

Voor werkzoekenden van 50 jaar en ouder uit Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk waarvan de WW-uitkering binnenkort afloopt, organiseren we elke dinsdagmiddag bijeenkomsten waarin de deelnemers met een vaste groep en ons programma de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen in de zoektocht naar werk.

Hoe meld je je aan?

Voor bijeenkomsten ‘de plussen van 50 plus’ bij de Sociale Dienst Oost Achterhoek, Burgemeester Bosmastraat 7, Winterswijk kunnen 50 plussers met een WW-uitkering zich aanmelden. Dit kan op [email protected]. Bellen kan ook: (0544) 47 42 81 of (0544) 47 42 66.