De Lichtenvoorde breidt openingsdagen Inloopcafé uit

01-07-2015   0 reacties
De Lichtenvoorde breidt openingsdagen Inloopcafé uit

Door en voor mensen met een beperking en hun ouders, verwanten, vrienden en kennissen. Dat is het Inloopcafé aan de Patronaatsstraat in Lichtenvoorde. Verveel jij je wel eens? Of wil jij er even tussenuit? Wil je meer contact hebben met anderen? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Voor mensen mét en zonder beperking

Het Inloopcafé is een initiatief van De Lichtenvoorde. Het is vrijblijvend en laagdrempelig. Een ontmoetingsplek voor mensen met en zonder een beperking. Bezoekers kunnen in het Inloopcafé hun sociale netwerk uitbreiden en met elkaar in gesprek gaan. Dit onder het genot van een drankje en een hapje.

Bediening door mensen met een beperking

De bediening in het Inloopcafé wordt gedaan door mensen met een beperking. Zij ontvangen de gasten, nemen bestellingen op en maken die klaar en serveren deze ook uit. Zij rekenen met de gasten af, ruimen tafels op en maken schoon. Er is altijd ondersteuning aanwezig van een begeleider en vrijwilliger.

Elke zondag open van 11.00-16.00 uur

Zondag 8 maart heeft het Inloopcafé haar deuren geopend. Velen weten de weg naar het Inloopcafé al te vinden. Door de vele positieve reacties is het inloopcafé sinds 7 juni iedere zondag open. Iedereen is welkom tussen 11:00 en 16:00 uur. Het Inloopcafé is in Het Centrum, Patronaatstraat 1a, te Lichtenvoorde.

De Lichtenvoorde

De Lichtenvoorde is een zorginstelling voor mensen met een beperking en richt zich op jeugd- en jongerenzorg, volwassenzorg, ouderenzorg en werk en vrije tijd in Oost-Gelderland. Kijk voor meer informatie op www.delichtenvoorde.com.