Geef jij Lichtenvoorde ook kleur?!

02-09-2015   0 reacties
Geef jij Lichtenvoorde ook kleur?!

Heb jij ideeën over de toekomst van Lichtenvoorde? Of een goed initiatief om Lichtenvoorde te laten bruisen? Vanaf deze week kan iedereen daarvoor terecht op www.geeflichtenvoordekleur.nl. Ook verspreiden we bij de Elna van deze week een mooie kaart die je kunt insturen of inleveren bij de balie van het gemeentehuis. Daarnaast zijn we te zien tijdens het Bloemencorso op 13 september.

De campagne vormt de start van het programma Keisterk Lichtenvoorde, een brede visie voor de ontwikkeling van Lichtenvoorde in de komende jaren. Door middel van de optie die de website geeft om te stemmen, bepaalt Lichtenvoorde zelf welke ideeën we actief meenemen in de visie. Uiteraard kun je ook reageren op de ideeën die zijn ingediend.

Waar mag het over gaan?!

We zijn blij met al jouw ideeën over Lichtenvoorde! Die kunnen bijvoorbeeld gaan over gastvrijheid, gezelligheid, voorzieningen, groen, kernwinkelgebied, eigentijds, wonen en werken, ondernemerschap, zorg voor elkaar, verenigingsleven, evenementen, toerisme, ontmoeten, innovatie, promotie, bereikbaarheid en uitstraling.

Oproep: laat van je horen!

Heb je een band met Lichtenvoorde, bijvoorbeeld als bewoner, ondernemer, consument of recreant, laat dan van je horen! We nodigen iedereen uit om met ons mee te doen: deel jij ook jouw idee, droom of ambitie voor Lichtenvoorde? Reageren op www.geeflichtenvoordekleur.nl kan tot 1 oktober.