Heb jij het beste idee voor een schone omgeving?

09-10-2015   0 reacties
Heb jij het beste idee voor een schone omgeving?

Doe mee en win € 250,- * | Vrijdag 9 oktober is de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Doe ook mee en bedenk zelf of samen met je buren, (sport)vereniging of plaatsgenoten een duurzaam idee om zwerfvuil te voorkomen of te bestrijden. Dit zodat jouw omgeving schoon wordt en blijft. En je er samen trots op bent. Per deelnemende gemeente beloont Mooi Schoon het beste idee met 250 euro.

Doe mee! Kom ook in actie voor een schone buurt. 

  1. Bedenk wat jij of jouw straat/buurt zelf kan doen om zwerfvuil te voorkomen, of hoe je het zwerfvuil dat er ligt efficiënt op kunt ruimen.
  2. Stuur je idee in vóór 4 november 2015 door middel van het http://www.mooi-schoon.nl/dagvandeduurzaamheid/.
  3. Als je de prijs wint kun je daarmee jouw idee uitvoeren, of een bijdrage leveren aan het waarmaken van de schoon-doelstelling van je buurt, vereniging, winkelgebied etc.

1 winnaar per gemeente

In iedere deelnemende gemeente wordt in de week van 16 november 1 winnaar uitgeroepen. Winnaars krijgen persoonlijk bericht en zij worden bekend gemaakt op mooi-schoon.nl enFacebook MooiSchoonNL. Na drie maanden kijken we naar het resultaat van je idee en schrijven we er een leuk artikel over in de krant.

*Om te gebruiken voor je straat of buurt