Kent u de Oost Gelrese Uitdaging al? Schuif aan bij lunchbijeenkomst!

23-04-2015   0 reacties
Kent u de Oost Gelrese Uitdaging al? Schuif aan bij lunchbijeenkomst!

Uitnodiging voor maatschappelijke organisaties, scholen, verenigingen en stichtingen in Oost Gelre | De Oost Gelrese Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van Materialen (spullen), Middelen (geld) en Menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Wij zijn er om bedrijven actief te betrekken bij het werk van stichtingen en verenigingen in de gemeente Oost Gelre. Het doel hiervan is om in deze gemeente de leefomgeving en -kwaliteit van mensen te verbeteren.

Lunchbijeenkomst op donderdag 21 mei, van 12.00-14.00 uur

Komt u ook kennismaken met de Oost Gelrese Uitdaging? U bent van harte welkom bij de lunchbijeenkomst op donderdag 21 mei van 12:00 uur tot 14:00 uur bij Loco Eten en Drinken in Lievelde, Lievelderweg 118.

Waar gaat het over?

Tijdens de bijeenkomst zal wethouder Marieke Frank van de gemeente Oost Gelre de Oost Gelrese Uitdaging introduceren als instrument om samen met bedrijven, bewoners en maatschappelijke, culturele en sportorganisaties te werken aan oplossingen voor knelpunten in het werk van de organisaties of om concrete plannen uit te voeren. Linda Commandeur en Mariska Mentink zullen als managers van de Oost Gelrese Uitdaging uitleggen waarvoor u bij de Oost Gelrese Uitdaging terecht kunt.

Voorbeelden uit de regio

We streven ernaar dat de uitdaging in Oost Gelre net zo’n succes wordt als in bijvoorbeeld Doetinchem, Berkelland en Winterswijk. Kijk maar eens op www.doetinchemseuitdaging.nl,www.berkellandseuitdaging.nl en www.winterswijkseuitdaging.nl

Aanmelden via mail

Wilt u laten weten of u aanwezig bent? Graag via [email protected]. Als u niet aanwezig kunt zijn maar wel op de hoogte gehouden wilt worden van de mogelijkheden, kunt u dat bekendmaken aan hetzelfde e-mailadres.

Linda Commandeur en Mariska Mentink, managers van de Oost Gelrese Uitdaging


Wilt u een aanvraag doen?

Kijk eens op de website www.oostgelreseuitdaging.nl en op onze facebookpaginawww.facebook.com/oostgelreseuitdaging om een beeld te krijgen wie in de gemeente Oost Gelre dit initiatief al ondersteunen. Ook kunt u via onze website een aanvraag indienen via het online aanvraagformulier. We zijn een maatschappelijk netwerk en bieden spullen en kennis aan die bedrijven `voor u over hebben`. Het gaat niet om geld, maar om sociale overwaarde. Wat de een over heeft, is voor de ander soms van grote waarde!