Maand van de Preventie – kom naar de opening aanstaande zaterdag!

30-09-2015   0 reacties
Maand van de Preventie – kom naar de opening aanstaande zaterdag!

Zaterdag 3 oktober opent wethouder Jos Hoenderboom de maand van de Preventie. De hele dag zijn er leuke activiteiten en lezingen. De dag speelt zich af in de Rapenburgsestraat tussen het Gezondheidscentrum en de Antoniushove.
 
Het Gezondheidscentrum in Lichtenvoorde houdt de hele maand oktober een speciale ‘Maand van de Preventie’. Preventief zijn ze al jaren actief, maar een hele maand wijden aan dit onderwerp is uniek. De hele maand staat in het teken van het voorkomen en oplossen van allerlei gezondheidsproblemen en klachten. Er zijn daarvoor tal van activiteiten, workshops en trainingen georganiseerd waar inwoners aan kunnen deelnemen. De maand wordt afgetrapt op zaterdag 3 oktober. Wethouder Hoenderboom zal hierbij aanwezig zijn om de opening te verzorgen.

Verschillende activiteiten vanuit Samen in Oost Gelre

De gemeente Oost Gelre is met Samen in Oost Gelre betrokken bij verschillende activiteiten deze dag. Zo laten we zien aan welke problemen in de toegankelijkheid in de openbare ruimte we werken, is er een rolstoel challenge, kun je een gokje wagen op de top 3 oorzaken van ongelukken in huis en delen we oorpluggen uit. Natuurlijk kun je ook langskomen met vragen en voor meer informatie over allerlei onderwerpen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op http://www.sameninoostgelre.nl/nieuws/maand-van-de-preventie