Mogelijk vertraging van rekeningen eigen bijdrage Wmo

29-10-2015   0 reacties
Mogelijk vertraging van rekeningen eigen bijdrage Wmo

Krijgt u ondersteuning vanuit de Wmo en betaalt u hiervoor een eigen bijdrage? Door alle wijzigingen van de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo 2015) is er vertraging ontstaan in het verwerken van de gegevens. Het kan dus zijn dat u nog niet alle rekeningen van het CAK (Centraal Administratie Kantoor) voor uw eigen bijdrage heeft ontvangen. Mogelijk ontvangt u daardoor de rekeningen voor uw eigen bijdrage later dan normaal.
 
Door de vertraging kan het gebeuren dat u te maken krijgt met een eigen bijdrage voor meerdere perioden op één rekening. Of u ontvangt correctieberekeningen als vorige berekeningen niet volledig of onjuist zijn. Wij raden u aan om hiervoor alvast geld te reserveren. Krijgt u een rekening voor uw eigen bijdrage voor meerdere perioden en is het voor u lastig om dit bedrag in één keer te betalen?  Dan kunt u met het CAK een betalingsregeling afspreken. 

Meer informatie, vragen of een betalingsregeling?

Heeft u vragen over een rekening over uw eigen bijdrage? Neemt u dan contact op met het CAK. Ga naar de website: www.hetcak.nl of neem telefonisch contact op tussen 8.00 en 18.00 uur via telefoonnummer 0800 - 1925 (ma t/m vrij).