Nieuw: maandelijks geheugenspreekuur in Lichtenvoorde

24-06-2015   0 reacties
Nieuw: maandelijks geheugenspreekuur in Lichtenvoorde

8 juli 2015 – locatie: VIT-hulp bij mantelzorg | Op woensdagochtend 8 juli wordt van 10.00-11.00 uur het geheugenspreekuur gehouden op Varsseveldseweg 5 (locatie VIT-hulp bij mantelzorg) in Lichtenvoorde. Dit geheugenspreekuur is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder uit de gemeente Oost Gelre, die vragen hebben over hun geheugen. Maar ook mensen die andere klachten hebben zoals piekeren, concentratieproblemen of somberheid kunnen hier terecht. Het bezoek aan het geheugenspreekuur is gratis.
 
Op het geheugenspreekuur kunt u zonder verwijzing van de huisarts terecht. In een persoonlijk gesprek beantwoordt een deskundige uw vragen. De vragen kunnen gaan over uzelf maar ook bijvoorbeeld over uw partner of een van uw ouders. Indien van toepassing kan een korte geheugentest afgenomen worden. Het gesprek wordt afgerond met een vrijblijvend advies. Elke bezoeker krijgt een boekje met geheugentips.

Meer informatie

Voor een folder, meer informatie of een overzicht van alle (regionale) geheugenspreekuren kunt u contact opnemen met GGNet Preventie: (088) 933 11 80 of [email protected]