NLdoet 20 en 21 maart ook in Oost Gelre succes

30-03-2015   0 reacties
NLdoet 20 en 21 maart ook in Oost Gelre succes

Tijdens NLdoet, georganiseerd door het Oranje Fonds, steken mensen in het hele land vrijwillig de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Dit jaar was het op 20 en 21 maart.

In Oost Gelre waren zo’n 20 klussen aangemeld voor NLdoet. Klussen die varieerden van een zwerfvuilbootcamp tot het speelklaar maken van een speeltuin. En van het begeleiden van bewoners van Antoniushove naar de weekmarkt of winkel tot onderhoud van de vlinder- en prairietuin van de imkersvereniging bij het Wentholtpark. Ondanks het feit dat de weergoden ons niet helemaal gunstig gezind waren, was NLdoet ook dit jaar weer een succes.

Ook wethouders, raadslid en medewerkers Oost Gelre klussen mee

Vele handen zijn uit de mouwen gestoken. Prachtig om te zien. Ook de gemeente Oost Gelre heeft zich niet onbetuigd gelaten. Wethouder Jos Hoenderboom kluste op vrijdag mee bij de aankleding van het buitenterrein bij Dorpshuis ’t Kempken in Harreveld. Wethouder Vincent van Uem werkte, samen met raadslid Carolien Sonderen, mee aan het realiseren van een watervoorziening bij de Paardenopvang Achterhoek. En wethouder René Hoijtink was aanwezig bij de zwerfvuilbootcamp in Groenlo. Daarnaast staken zo’n 25 collega’s van onze gemeente Oost Gelre bij verschillende projecten hun handen uit de mouwen.

Iedereen die een steentje heeft bijgedragen: hartelijk bedankt voor je hulp! En hopelijk tot volgend jaar!