OPROEP: Wij zoeken nog jongens (12-18 jaar) als fotomodel voor Samen in Oost Gelre!

26-08-2015   0 reacties
OPROEP: Wij zoeken nog jongens (12-18 jaar) als fotomodel voor Samen in Oost Gelre!

Wij zoeken nog jongens tussen de 12 en 18 jaar die als fotomodel willen meedoen aan onze promotiecampagne voor Samen in Oost Gelre! Lijkt het je leuk om te poseren voor onze fotograaf? En kun je in de maand september of oktober wel een ochtend of een middag vrij maken? Stuur dan een mailtje naar: [email protected] of bel naar (0544) 39 36 25.

Voor onze lokale postercampagne zoeken wij op korte termijn mensen die als model willen meewerken. De fotoshoots vinden plaats op diverse locaties in Oost Gelre. De foto’s worden gebruikt voor posters die we verspreid in Oost Gelre ophangen. Ook zijn ze straks te zien op de website www.sameninoostgelre.nl.

Wij zoeken nog jongemannen (12 tot 18 jaar)

Inmiddels hebben we al veel reacties gekregen op onze eerder oproepen. Alleen van jongens (tussen de 12 en 18 jaar) hebben we nog nauwelijks respons, en daar zouden we er heel graag nog een paar van willen!

Ben of ken je iemand die het leuk vindt om mee te doen? Reageer dan op deze oproep en mail naar [email protected] of bel naar (0544) 39 36 25.

Wat is Samen in Oost Gelre?

Samen in Oost Gelre is een interactieve website waarop inwoners van de gemeente Oost Gelre terecht kunnen voor informatie, nieuws, contact en ondersteuning op alle leefgebieden. Voor allerlei thema's en onderwerpen bieden we zoveel mogelijk lokale informatie en ondersteuning aan, zodat iedere vraag en ieder probleem zo dichtbij mogelijk kan worden opgelost.