Vrijdag 4 september start nieuwe seizoen van ‘Bakkie Doen’

02-09-2015   0 reacties
Vrijdag 4 september start nieuwe seizoen van ‘Bakkie Doen’

‘Bakkie Doen’ organiseert twee keer in de maand een inloopochtend voor (aanstaande) ouders en oppassers van kinderen van 0 tot 4 jaar. Tussen 9.30 en 11.00 uur kunnen ouders én kinderen binnenlopen. Onze gastvrouwen verzorgen de ochtenden. ‘Bakkie Doen’ is te vinden in de bibliotheek van Lichtenvoorde, Dijkstraat 2a. De ochtenden zijn gratis te bezoeken.

Voor de ouders/oppas

Ouders hebben de tijd en ruimte om samen te praten over opvoeden en opgroeien van jonge kinderen. Regelmatig zijn er gastsprekers aanwezig met interessante onderwerpen. Koffie of thee staan natuurlijk klaar!

Altijd een leuke activiteit voor de kinderen

De gastvrouwen zijn ook aanwezig om de kinderen te vermaken. Elke keer is er voor de kinderen een creatieve activiteit gepland, zoals een knutselwerkje, verhaaltje of spelletje.

Thema 4 september: Kermis!

De 4e september zal extra feestelijk zijn omdat het nieuwe seizoen begint. Het thema van deze ochtend is ‘Kermis’: corsodahlia’s, muziek, schmink, slingers en ballonnen, knutselwerkjes en iets lekkers voor iedereen! Kom gezellig binnenlopen en maak kennis met Bakkie Doen!

Volg ons op facebook:

https://www.facebook.com/bakkiedoenOostGelre!

 

Ervaring van een ouder:

“Mijn kind vindt het heerlijk om te knutselen terwijl ik lekker m’n koffie kan drinken. Je kunt alles vragen. Dat geeft een fijn gevoel, al was het de eerste keer wat spannend en onwennig, maar dat ging snel over.”

 

Ervaring van een gastvrouw:

“Het is fijn om een plek te hebben waar mensen elkaar ongedwongen kunnen ontmoeten. Als ik heerlijk aan het knutselen ben en ik zie de moeder genieten en kletsen met anderen, dan heb ik een voldaan gevoel. Ook kun je veel leren van de gastsprekers.”