Wat vinden bezoekers van www.sameninoostgelre.nl?

01-04-2016   0 reacties
Wat vinden bezoekers van www.sameninoostgelre.nl?

Onderzoek naar de website Samen in Oost Gelre

Op dit moment doen we een gebruiksvriendelijkheidsonderzoek naar de website. Dit houdt in dat we kijken of bezoekers zich kunnen redden op de website, of ze bijvoorbeeld de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben en in hoeverre we de website nog kunnen verbeteren. Het doel is dat er uiteindelijk zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van de hulp en informatie die de website te bieden heeft.

Gezocht: 65-plussers die willen meedoen aan het onderzoek

Voor het onderzoek hebben we nog deelnemers nodig. Het gaat hierbij om inwoners van Oost Gelre van 65 jaar en ouder. Het onderzoek is eenmalig en zal per deelnemer ongeveer anderhalf uur duren. Ook is er geen voorbereiding nodig voor de deelnemers. Het onderzoek kan zowel op het gemeentehuis als bij u thuis plaatsvinden. Aan u de keus.

Hoe gaat het onderzoek?

Tijdens het onderzoek vragen we de deelnemers om een aantal zoekopdrachten uit te voeren op de website. Na afloop krijgen de deelnemers nog een paar vragen over de ervaring/het gebruik van de website.

Meer informatie en/of aanmelden

Heeft u interesse, dan kunt u voor meer informatie en/of opgave mailen naar Emily Halleriet:[email protected]. Uw deelname zou erg helpen. Alvast bedankt!