www.sameninoostgelre.nl blijft in ontwikkeling!

19-08-2015   0 reacties
www.sameninoostgelre.nl blijft in ontwikkeling!

Een website is nooit ‘klaar’. En dus blijven we www.sameninoostgelre.nl steeds verder verbeteren – samen met elkaar!
 
Sinds 1 april van dit jaar is www.sameninoostgelre.nl online. Op deze website kunnen inwoners van de gemeente Oost Gelre informatie, nieuws, activiteiten en vrijwilligerswerk vinden en aanbieden. We wisten toen al dat er nog veel meer moest gebeuren, maar we wilden niet langer wachten met het lanceren van de website. De beste tips en ideeën komen namelijk niet van jezelf, maar van de mensen die je website bezoeken!

Tips en ideeën

Al snel nadat we online gingen kregen we mailtjes en telefoontjes met ideeën voor verbeteringen en aanvullingen. Niet alle verbeterpunten konden we meteen uitvoeren, maar elk idee nemen we mee in de overweging. En een aantal tips die we kregen, zit binnenkort in de nieuwe versie van het vrijwilligersprikbord.

Binnenkort op Samen in Oost Gelre

Om je een idee te geven van wat er al verbeterd is en wat je binnenkort kunt verwachten opwww.sameninoostgelre.nl:

  • Informatie in enkele artikelen is aangevuld op advies van bezoekers.
  • We zijn getipt met nieuwsberichten en agenda items.
  • De nieuwe versie van het vrijwilligersprikbord is bijna klaar!
  • In september breiden wij uit met een nieuwe functie waardoor organisaties op het gebied van zorg en welzijn in Oost Gelre en de omliggende regio gemakkelijk te vinden zijn.
  • We gaan onze contactpagina overzichtelijker maken.

Wil je ook meehelpen met Samen in Oost Gelre?

Samen in Oost Gelre heet niet voor niets Samen in Oost Gelre. We vinden het fijn als mensen hun nieuwsbericht, idee, challenge of agenda item aan ons laten weten. Ook horen we graag waar je meer informatie over zou willen hebben. Mail ons via [email protected], plaats een bericht op onze facebook-pagina (www.facebook.com/sameninoostgelre) of stuur een tweet naar @sameninog.
Zo werken we samen aan altijd een oplossing dichtbij.