Lees voor

Digitale afvalkalender

Wilt u weten wanneer uw afval precies wordt opgehaald in 2015? Raadpleeg dan uw persoonlijke afvalkalender 2015.
U kunt uw afvalkalender downloaden en printen maar u kunt de ophaaldata ook in de agenda van uw smartphone, computer, tablet of laptop laden.
Invulscherm van de digitale afvalkalender

Hoe werkt het

Op www.veldhoven.nl/afvalkalender geeft u uw postcode en huisnummer in. Dan krijgt u uw persoonlijke afvalkalender te zien. Hierop staan voor uw adres de ophaaldagen van de verschillende soorten afval en wanneer de chemokar in uw wijk staat. Uw persoonlijke afvalkalender is ook beschikbaar als iCal-bestand zodat u de ophaaldata in uw digitale agenda kunt laden.

Geen toegang tot internet?

Hebt u geen toegang tot internet (ook niet via familie of vrienden)? Neem dan contact op met het KlantContactCentrum (KCC) van de gemeente. Een medewerker maakt dan voor u een print van uw persoonlijke afvalkalender. U kunt die print vervolgens ophalen of laten toesturen.

Duurzaam Veldhoven

Door het digitaliseren van de afvalkalender bespaart de gemeente op papier, inkt en brandstoffen. Dit past in het gemeentelijk beleid om op verantwoorde wijze om te gaan met energie, water en grondstoffen.

Fouten

Treft u fouten aan in de kalender? Dan kunt u dit melden bij het KlantContact Centrum (KCC) van de gemeente Veldhoven, telefoonnummer 14 040.

Bekijk ook

  1. Stuur door
Stuur door
* = verplichte velden