Lees voor

Hoe maakt u uw huis energieneutraal?

Droomt u ervan om met uw woning zo veel mogelijk energie zelf op te wekken? Dan is het energieneutraal maken van uw woning misschien iets voor u.
Veldhoven heeft als ambitie om energieneutraal te worden. Met het platform huisvolenergie.nl en de cursus 'Hoe (ver)bouw ik mijn huis vol energie’ wil de regio huiseigenaren stimuleren om hun energieneutrale droom waar te maken.

Inspiratie opdoen

Een Huis vol Energie (www.huisvolenergie.nl) is een internetplatform voor particuliere woningeigenaren die hun huis energieneutraal willen (ver-)bouwen. Het platform stimuleert deze mensen om elkaar te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen. Het platform biedt inspiratie met voorbeelden van energiezuinige woningen. U kunt bovendien vragen stellen aan communicatieleden, hulp vragen bij aanpassingen voor uw eigen woning en meer te weten komen over verschillende maatregelen.

Cursus helpt u op weg

In het najaar kunt u in de regio Eindhoven meedoen aan de cursus 'Hoe (ver)bouw ik mijn huis vol energie – oftewel Hoe maak ik mijn energieneutrale droom waar?’ De cursus is bestemd voor particulieren en biedt een praktische handleiding om van een droom, via ontwerp naar uitvoering te komen. De cursus is een uitgelezen kans om in contact te komen met andere woningeigenaren, met wie u informatie en ervaringen kunt uitwisselen. Kijk voor meer informatie en de kosten op www.hoebespaarikenergie.info. Op deze regionale website vindt u ook tips om uw huis energiezuiniger te maken en informatie over subsidies zoals de zonnepanelenregeling van het Rijk.
  1. Stuur door
Stuur door
* = verplichte velden