Lees voor

Kavels Veldhoven in prijs verlaagd

Vanaf 1 april 2013 zijn de kavelprijzen in Veldhoven met 6,7% verlaagd. Ieder jaar worden met ingang van 1 april de grondprijzen tot 1 april het jaar erop vastgesteld.
Vanaf 1 april 2013 zijn de kavelprijzen in Veldhoven met 6,7% verlaagd. Ieder jaar worden met ingang van 1 april de grondprijzen tot 1 april het jaar erop vastgesteld. Als methodiek volgt de gemeente hiervoor al jaren de cijfers van de NVM. Net als in 2012 zijn in 2013 de gemiddelde prijzen landelijk weer gedaald. Het college heeft besloten om ook dit jaar de daling toe te passen voor de grondprijzen in 2013. Door de daling met 6,7% komen de grondprijzen terug op het niveau van 2004. Bekijk de grondprijzen.
Advertentie Kavels Meerstraat Oerle-Zuid

Kavelverkoop Oerle-Zuid

Sinds oktober 2012 heeft de gemeente tien bouwkavels in het oostelijk deel van Oerle-Zuid aan particulieren verkocht. In 2013 start na de zomer de bouw van de eerste woningen. Op dit moment zijn nog zeven kavels beschikbaar waar traditioneel gebouwd kan worden en er is nog één kavel vrij waar modern gebouwd mag worden. Bekijk de specifieke informatie over de bouwkavels op de pagina 'Kavels te koop'.

Kavelverkoop Meerstraat

In het noorden van Veldhoven wordt het project Meerstraat gerealiseerd in de wijk de Kelen. Aan de Strijpsebaan zijn nog drie kavels beschikbaar. Hier kunnen vrijstaande woningen gebouwd worden met één of twee bouwlagen en een kap. De stijl is vrij, alleen de kleur van de stenen en dakpannen ligt vast in het beeldkwaliteitsplan.

Aan het pleintje van de Egel zijn nog vier kavels beschikbaar waar een vrijstaande geschakelde woning met één bouwlaag gebouwd kan worden. Het is mogelijk om een extra bouwlaag te realiseren. Deze kavels bieden veel mogelijkheden voor mensen die alle woonvoorzieningen op de begane grond willen hebben. Nieuw is het perceel aan de Egel 7. Voor deze bouwkavel geldt dat de bouwstijl vrij is maar het kleurgebruik moet aansluiten bij de omringende woningen zoals vastgesteld in het beeldkwaliteitsplan. Voor meer informatie en de kavelpaspoorten bekijk de pagina 'Kavels te koop'.

Nieuwbouwbeurs 2013

De gemeente Veldhoven presenteert op de Nieuwbouwbeurs 2013 de vrije kavels in Oerle-Zuid en Meerstraat. De Nieuwbouwbeurs 2013 vindt plaats op 6 en 7 april in het klokgebouw in Eindhoven. U bent van harte welkom in onze stand.

Op deze beurs presenteren de regiogemeenten hun woningbouwontwikkelingen en vrije kavels. Makelaars presenteren hun woningaanbod. Ook zijn enkele woningstichtingen aanwezig. Voor meer informatie bekijk de Facebookpagina nieuwbouwbeurs..

Openingstijden van de Nieuwbouwbeurs

Zaterdag 6 april: 10.00 uur tot 17.00 uur.
Zondag 7 april: 10.00 uur tot 16.00 uur.
  1. Stuur door
Stuur door
* = verplichte velden