Lees voor

Park Zonderwijk/’t Look krijgt naam

De groenstrook tussen Zonderwijk en ‘t Look is gerenoveerd en krijgt komende zaterdag een naam. Iedereen wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit officiële moment.

Stem van bewoners telt

Voor de afgelopen zomervakantie konden inwoners ideeën insturen voor de naamgeving van de gerenoveerde groenstrook. Er kwamen bijna 200 namen binnen van 125 inwoners verspreid over heel Veldhoven. Vorige maand waren de Veldhovenaren opnieuw aan zet: er kon gestemd worden op een ‘top 4’ van mooiste namen: De Verbinding, Het Lint, Voermanpark en De Vogelzang. In totaal hebben 86 inwoners gestemd. De spelregel: de naam die de meeste stemmen krijgt, wordt de officiële naam van de groenstrook.
Het park op een zonnige middag

Programma

Het programma start zaterdag om 11.00 uur, vlakbij het clubhuis van bloemenvereniging ‘De Jonge Stek’ (aan het Sitterpad bereikbaar vanaf De Sitterlaan). De bedenker van de parknaam onthult de naam samen met wethouder Nicole Ramaekers. Dit vindt plaats in de openlucht. Aanmelden is niet nodig.
Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten bij de bloemenvereniging.
Duurzaam Veldhoven
Vrijdag 11 november is de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Een moment waarop we in Nederland extra aandacht hebben voor dit onderwerp. Maar hopelijk bent u dagelijks bezig met bewust duurzaam gedrag. Kom daarom zaterdag te voet of op de fiets naar het park!
  1. Stuur door
Stuur door
* = verplichte velden