Lees voor

Vanaf 18 april wegwerkzaamheden Zonderwijk

Vanaf dinsdag 28 april vernieuwt BAM Infra Wegen de hoofdwegen in Zonderwijk. In fase 1 zijn de Mullerlaan, Van de Hulstlaan en het gedeelte van de Planetenlaan tussen Mullerlaan en Jupiter aan de beurt. We verwachten half juni klaar te zijn met deze fase.

De hoofdwegen van de wijk Zonderwijk krijgen onder andere een nieuwe rijlaag, ook de trottoirs en de parkeerhavens worden vernieuwd. En daar waar nodig worden rioolwerkzaamheden uitgevoerd. De Oortlaan, Van de Hulstlaan en het gedeelte van de Planetenlaan tussen Jupiter en de Oortlaan krijgen een klinkerbestrating.

Tijdens een druk bezochte informatieavond zijn de omwonenden geïnformeerd. Ook voor de volgende fasen komt er een informatiebijeenkomst.

Verplaatsen bushaltes

Tijdens de werkzaamheden van fase 1 zijn de bushaltes op de Mullerlaan niet beschikbaar. Deze bushaltes zijn tijdelijk verplaatst, u vindt ze op de Oortlaan.

Te verwachten hinder bestemmingsverkeer

De wijk is goed ontsloten door meerdere wegen. De verwachting is dat het bestemmingsverkeer weinig hinder van de werkzaamheden zal hebben.

Borden wijzen u de weg langs de werkzaamheden. Aan de Sterrenlaan zijn geen werkzaamheden gepland.

  1. Stuur door
Stuur door
* = verplichte velden