Lees voor

‘Veldhovens Benkske’ én derde ster

Vrijdag 11 november is het dubbel feest in Veldhoven-dorp. Om 11.00 uur onthult wethouder Maarten Prinsen de vierde Socialsofa, het ‘Veldhovens Benkske’.
Aansluitend wordt in de Kromstraat de overhandiging van de derde ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen aan het Centrummanagement Veldhoven-dorp uitgereikt.

Keurmerk Veilig Ondernemen

Het winkelgebied Veldhoven-Dorp krijgt 11 november haar derde ster uitgereikt. Deze ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen is een bekroning op de structurele samenwerking tussen winkeliers, gemeente, politie en brandweer. Samen zetten zij zich in voor het vergroten van de veiligheid in het winkelgebied.

Actie “Sterren tellen”

Na deze ster blijft Veldhoven-Dorp werken aan de veiligheid om zo uiteindelijk ook de 4e en 5e ster te behalen. Om het belang van veiligheid extra onder de aandacht te brengen organiseert het centrummanagement de actie “Sterren tellen”. Alle bezoekers van Veldhoven-Dorp kunnen de sterren tellen die daar zichtbaar zijn in etalages van winkels en horecagelegenheden. Er zijn prachtige prijzen te winnen die ter beschikking gesteld worden door de ondernemers. Daar zijn ook de deelnameformulieren verkrijgbaar.
Benkske Veldhoven-dorp

Kom gezellig kijken!

Iedereen is welkom om op 11 november de feestelijkheden op de hoek van de Kromstraat en de Nieuwstraat (voor Fixet) bij te wonen. Dit wordt tevens de standplaats van de met mozaïek betegelde bank. De afgelopen maanden hebben wijkbewoners hard gewerkt aan dit Veldhovens ‘Benkske’. Bent u ook benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan gezellig kijken.
Logo Socialsofa

Meer informatie

Het Veldhovens ‘Benkske’ biedt wijkbewoners de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en te leren kennen, het gesprek met elkaar aan te gaan of gewoon lekker uit te rusten.
Wilt u meer weten over de Socialsofa? Kijk dan op de website van Socialsofa of neem contact op met de beleidsmedewerker wijkbeheer van de gemeente Veldhoven via tel. 14 040 of email [email protected].

Bekijk ook

  1. Stuur door
Stuur door
* = verplichte velden