Lees voor

RSS service

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op de site van gemeente Veldhoven? Abonneer u dan op de RSS service van de gemeente Veldhoven.

Wat is RSS?

RSS ofwel really simple syndication is een eenvoudige manier om automatisch op de hoogte te blijven van de laatste (nieuws)berichten op www.veldhoven.nl. Abonneer u op één van de feeds en iedere keer als dat onderdeel van de site wordt geactualiseerd krijgt u een melding.

Hoe gebruik ik RSS?

Om RSS-feeds te bekijken en te beheren heeft u een 'RSS-lezer' (RSS-reader) nodig. Dit computerprogramma toont de RSS-informatie van favoriete websites op het beeldscherm. RSS-lezers zijn er in vele soorten, betaald en gratis. De meeste browsers beschikken over een ingebouwde RSS-lezer. Beschikt uw browser niet over een RSS-lezer? Download deze dan via een zoekmachine op internet.
Rss
Vervolgens abonneert u zich met behulp van de RSS-lezer op RSS-feeds van de gemeente Veldhoven en andere favoriete websites.
Door op één van onderstaande links te klikken, kunt u zich abonneren op een onderwerp door op de knop 'nu abonneren' te klikken.
  1. Stuur door
Stuur door
* = verplichte velden
Laatste wijziging: 22-08-2013