Lees voor

Supersnel een milieurapport

Gebruikers van de Milieubarometer kunnen nu met slechts enkele muisklikken een milieurapportage maken. De rapportgenerator die aan de Milieubarometer is toegevoegd zet alle milieuprestaties op een rij.
Deze extra tool bespaart bedrijven die willen communiceren over hun milieuprestaties, veel tijd.

Logo Milieubarometerbedrijf
Steeds meer bedrijven willen laten zien dat ze aan duurzaamheid werken. De Milieubarometer is een nuttig instrument om hun prestaties te meten en monitoren. Met de rapportgenerator is het nu heel simpel om hier doeltreffend over te communiceren. De gemeente Veldhoven stelt dit handige instrument voor een eerste (proef)jaar gratis beschikbaar aan Veldhovense bedrijven en instellingen. Draag bij aan een duurzaam Veldhoven in 2030!

Milieurapport

In het Milieubarometerrapport staat hoe het bedrijf scoort op het gebied van milieu, kosten en CO2. De gebruiker selecteert zelf welke grafieken en tabellen hij wil tonen in het rapport. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de eigen prestatie naast het branchegemiddelde te zetten. De rapportage is direct bruikbaar voor het management en om aan klanten de milieuprestatie van het bedrijf te laten zien.

Milieubarometer

De Milieubarometer is een instrument voor het MKB waarmee bedrijven eenvoudig en snel inzicht krijgen in hun milieuscore, CO2-uitstoot en besparingsmogelijkheden. De Milieubarometer biedt grafieken, kengetallen, de CO2-footprint en branchespecifieke maatregelenlijsten. Daarnaast is het mogelijk het eigen bedrijf te vergelijken met zo’n vijftien branchegemiddeldes. Ook is in 2011 een module toegevoegd om MVO-doelen (maatschappelijk verantwoord ondernemen) te monitoren.
Illustratie Milieubarometer 2011 benchmark-medewerker

Bekijk ook

  1. Stuur door
Stuur door
* = verplichte velden