IJmondcommissie 18 april 2017 Beverwijk

U bent van harte welkom de vergadering van de IJmondcommissie bij te wonen. U kunt hiervoor plaatsnemen op de publieke tribune van de raadzaal in Beverwijk.

IJmondcommissie 18 april 2017

Locatie IJmondcommissie: gemeentehuis Beverwijk, Stationsplein 48, 1948 LC Beverwijk
Aanvangstijd 19.30 uur

Wat doet de IJmondcommissie?

De gemeenteraadsleden van Beverwijk, Heemskerk en Velsen bespreken de raadsvoorstellen over regionale onderwerpen in de IJmondcommissie. Daarna nemen de raadsleden in de drie afzonderlijke raadsvergaderingen over deze raadsvoorstellen een besluit. De agenda en stukken staan op raad.velsen.nl

Inspreken

Aanmelden kan tot op de dag van de vergadering tot 12.00 uur bij de griffie: 0255 567502 of via de mail: [email protected] met vermelding van onderwerp, naam, e-mailadres en telefoonnummer. De griffie neemt dan nog contact met u op.

Agenda

Verordening kwaliteit vergunningverlening, toezicht en handhaving omgevingsrecht gemeenten Heemskerk, Beverwijk en Velsen

De wet Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving is in 2016 in werking getreden. Deze wet legt de basis voor de omgevingsdiensten en heeft tot doel om het Toezicht en de Handhaving van het omgevingsrecht beter te organiseren.
 

Toekomst IJmond Samenwerking

Voor de versterking en intensivering van de samenwerking van de drie gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen wordt een aantal maatregelen voorgesteld. Dit alles om de maatschappelijke effecten voor de inwoners en bedrijven in de IJmond te verbeteren.