Van een grote, naar een extra grote C’est Bon

Speciaalzaak C’est Bon, gevestigd aan de 1e Hogeweg, investeert in de toekomst. “Onze huidige winkel is te klein om te kunnen doen wat we willen. Daarom hebben we samen met een architect, de eigenaar van het pand naast ons (hier zat voorheen de Prénatal), de monumentencommissie en de gemeente gekeken naar de mogelijkheden om onze droom waar te maken”, vertelt eigenaar Edwin Schreff.

In de vernieuwde C’est Bon wordt het niet alleen leuk om te kopen, maar ook om te verblijven. “De winkel wordt vier keer zo groot. Vanaf december 2016 kunnen klanten nog steeds bij ons terecht voor vers gebrande noten, eigen gemaakte chocolade en kunnen ze genieten van een lekker kopje koffie, thee of een glas bier of wijn. Het wordt geen lunchroom maar wel een plek om even lekker te genieten”, vertelt Edwin.

“In onze winkel staat het verhaal achter het product centraal. Zo kunnen klanten straks zien hoe we de chocolade maken. Nu doen we dat op een andere locatie en dat is eigenlijk jammer”, vertelt Edwin terwijl hij tussen het puin door loopt en een aantal bouwvakkers begroet. “We staan hier op de plek waar over een paar maanden onze chocolade-werkplek is.”  

Over de vernieuwing van het centrum is de ondernemer positief. “Als de klantentrekker weggaat moet je zelf klantentrekker worden. Dit kun je doen door uit te blinken in dat waar jij goed in bent en ook door het winkelgebied compacter te maken. Hierdoor ontstaan er geen gaten en creëer  je een centrum waar het leuk is om te winkelen en iets te eten of te drinken.”

Edwin Schreff
Edwin Schreff, eigenaar van de C'est Bon aan de 1e Hogeweg

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Sinds de invoering van de verkeersmaatregelen op 28 januari krijgen wij vragen over de bereikbaarheid van de parkeergarages in het centrum Van Zeist. Daarom hebben we 4 kaarten gemaakt om de routes van en naar een parkeerplek te tonen.

Lees verder >>

Vanwege de vragen en zorgen over de nieuwe verkeerssituatie in het centrum van Zeist opent de gemeente een tijdelijk informatiepunt aan de Markt in De Klinker. Vanaf zaterdag 9 februari 10.00 uur zijn inwoners, ondernemers en bezoekers hier welkom voor vragen, opmerkingen of zorgen.

Lees verder >>

Op dinsdag 5 februari heeft het college van burgemeester en wethouders een brief gestuurd aan de gemeenteraad over de verkeersmaatregelen die op 28 januari ingingen.

Lees verder >>

Verkeersmaatregelen fase 2

dinsdag 29 januari 2019

Op maandag 28 januari ging fase 2 van het verkeersplan centrum en de wijkverkeersplannen in.

Lees verder >>

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>