Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Actueel / Nieuws / Nieuwsberichten / Nieuwsberichten 2014 / Nieuwsberichten: april, mei, juni 2014

Nieuwsberichten: april, mei, juni 2014

Hier vindt u de nieuwsberichten van de maanden april, mei, juni 2014.

  • Bestrijding eikenprocessierups

    16 april 2014
    De eikenprocessierups wordt, vanwege het mooie weer, mogelijk al in april verwacht.
  • Onderzoek verkeersremmende maatregelen

    01 mei 2014
    De Rekenkamer van de gemeente Zeist gaat onderzoek doen naar de kwaliteit, uitvoering en doeltreffendheid van verkeersremmende maatregelen in de gemeente Zeist.
  • Identiteitsbewijs verloren of gestolen? Melden bij de gemeente!

    16 april 2014
    Sinds 14 april 2014 hoeft u niet meer eerst naar de politie om aangifte te doen als uw Nederlandse rijbewijs, paspoort of identiteitskaart verloren of gestolen is. U kunt dit melden bij uw eigen gemeente.
  • Rectificatie beleidsregels Wmo

    28 april 2014
    Per 1 april 2014 wijzigen de tarieven van de regiotaxi en de tijden waarop deze rijdt. Ook verandert de berekening van de eigen bijdrage voor de scootmobiel, driewielfiets, traplift en tillift.
  • Onthulling kunstwerken in park de Waterbron

    26 juni 2014
    Vijf putdeksels van waterbronnen kregen een bijzondere ets van kunstenaar Eugene Jongerius die hij samen met kinderen uit de buurt ontwikkelde.
  • Onderhandelingsresultaat coalitiepartijen

    26 juni 2014
    Coalitiepartijen VVD, D66, Seyst.nu en CDA presenteerden de resultaten van de coalitieonderhandelingen. Ook stelden de 4 kandidaat-wethouders zich voor.
  • Wethouders en gemeenteraadsleden geïnstalleerd

    26 juni 2014
    Donderdag 8 mei 2014 zijn de nieuwe wethouders en de hen vervangende gemeenteraadsleden officieel geïnstalleerd. Dit gebeurde na een politiek debat over het coalitieakkoord ‘Samen kansen pakken’.
  • Een lintje verdien je!

    26 juni 2014
    Een Koninklijke Onderscheiding (lintje) aanvragen voor iemand waarvan u vindt dat die het echt verdient, kan nog tot 1 juli.
  • Film kunstwerk gemeentehuis online

    26 juni 2014
    De film ‘Verbindende Deugden’ over het kunstwerk in de publiekshal van het gemeentehuis, staat sinds kort online. In de film vertelt de kunstenaar, Alphons ter Avest, over het idee achter de kroonluchter en over hoe het kunstwerk is gemaakt.
  • Zeist pakt samen met Utrechtse gemeenten kantorenleegstand aan

    24 juni 2014
    Tien gemeenten in de regio Utrecht ondertekenden deze week, op 10 juni 2014, een gezamenlijke overeenkomst om de kantorenleegstand aan te pakken en de regionale kantorenmarkt weer gezond te maken.
  • 4 gemeenten zeggen contract Welzorg op

    26 juni 2014
    4 gemeenten uit de regio Zuidoost Utrecht zeggen het contract met Welzorg op omdat de dienstverlening onvoldoende is.
  • Sloop sjoelgebouw en Montessorischool

    15 juli 2014
    Deze zomer is de sloop van 2 gebouwen aan de Graaf Lodewijklaan in Kerckebosch. Het sjoelgebouw maakt plaats voor woningbouw en op de locatie van de Montessorischool komt in 2016 de nieuwe Brede School Kerckebosch.
  • Veel belangstelling open dag azc Zeist

    26 juni 2014
    Afgelopen zaterdag hield het azc Zeist open huis. Zo’n 400 belangstellenden kregen een presentatie en een rondleiding door de verbouwde, voormalige gevangenis.
  • Doe de Reisstijltest

    15 juli 2014
    Gemeente Utrecht en Midden-Nederland Bereikbaar gebruiken de resultaten om de communicatie rondom mobiliteit beter aan te laten sluiten op de wensen. Doe de online test op http://reisstijl.goedopweg.nl/ en ontdek welk reistype u bent.
  • School ontvangt verkeersveiligheidslabel

    24 juli 2014
    Het behalen van het keurmerk betekent dat Oud Zandbergen voortdurend aandacht heeft voor verkeersonderwijs in de klas, praktisch verkeersonderwijs en een verkeersveilige schoolomgeving.

Uitgelicht


Zoeken