Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Onderzoek verkeersremmende maatregelen

De Rekenkamercommissie van de gemeente Zeist onderzoekt de kwaliteit en uitvoering van verkeersremmende maatregelen in Zeist. Het onderzoek wordt door de Rekenkamercommissie uitgevoerd op verzoek van de raad. De Rekenkamercommissie heeft voor de uitvoering van het onderzoek bureau Hart voor Verkeer ingehuurd.Bosch en Duin verkeersremmende maatregelen

In beeld brengen diverse maatregelen

Een voorbeeld van een verkeersremmende maatregel is een drempel of een wegversmalling. De komende maanden gaat het onderzoeksbureau:

  • de meest gebruikte maatregelen in de verschillende wijken van de gemeente Zeist in beeld brengen
  • diverse gemeentelijke documenten onderzoeken
  • interviews houden
  • klankbordbijeenkomsten organiseren

Verbeteringen

De verzameling en verwerking van gegevens duurt tot ongeveer oktober 2014. Daarna brengt de Rekenkamercommissie verslag uit over haar bevindingen, conclusies en formuleert zij aanbevelingen voor verbeteringen. Het verslag wordt aangeboden aan de raad en gepubliceerd op de website van de gemeente.

Rekenkamercommisie

De Rekenkamercommissie Zeist voert, als instrument voor de raad, onderzoek uit en doet aanbevelingen gericht op het verbeteren van het functioneren van de gemeente. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Erwin Derks, voorzitter Rekenkamercommissie Zeist, via telefoonnummer 14 030 (via secretariaat) of via e-mail op [email protected].


Uitgelicht


Zoeken