Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Nieuwjaarsfeest in Slot Zeist

Wilt u samen met ons toosten op het nieuwe jaar in winterse sferen? Bent u benieuwd naar het muzikale talent uit Zeist en omgeving? En woont u in de gemeente Zeist?

Kom dan naar het Nieuwjaarsfeest op maandag 5 januari, van 20.00 tot 22.00 uur in Slot Zeist. U bent van harte welkom! Het is een feest voor jong en oud!


Programma

U wordt verwelkomd door shantykoor Nootdweer uit Zeist; het koor zingt buiten op het plein voor het Slot. Binnen treden in meerdere zalen muzikanten op, onder meer jong talent van de Zeister Muziekschool. Ook is de Slotheer aanwezig om te vertellen over de geschiedenis van het Slot. Om 20.30 uur houdt burgemeester Koos Janssen zijn nieuwjaarstoespraak.


Leerlingen hangen jassen op

De bezoekers worden ontvangen door  acht leerlingen van het Openbaar Lyceum Zeist en Christelijk Lyceum Zeist. Ook helpen zij de gasten in en uit hun jas. De leerlingen helpen in het kader van hun maatschappelijke stage.


Voor alle inwoners

Toegang tot het Nieuwjaarsfeest is gratis. U hoeft zich niet aan te melden. Bij binnenkomst ontvangt u een feestelijk drankje en een consumptiebon. Overige consumpties zijn tegen betaling te verkrijgen.

Slot Zeist nieuwjaarsfeest

Op 5 januari bent u van harte welkom in het Slot voor het Nieuwjaarsfeest. (foto: Willem Jan Ritman)

 


Uitgelicht


Zoeken