Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Nieuwjaarsfeest zoekt muzikaal talent!

Het nieuwe jaar 2015 is alweer in zicht! Traditiegetrouw organiseert het gemeentebestuur van Zeist het Nieuwjaarsfeest in Slot Zeist om het nieuwe jaar met alle inwoners van de gemeente in te luiden. Dit jaar vindt het feest plaats op maandag 5 januari 2015 van 20.00 tot 22.00 uur. Bij een feest hoort muziek. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste muzikanten. De gemeente nodigt vooral artiesten uit Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide uit, om de muzikale omlijsting te verzorgen.

Aanmelden

Wilt u als muzikant, koor, emsemble of groep deze unieke gelegenheid aangrijpen en Zeist kennis met u/uw groep te laten maken? Stuur dan vóór donderdag 27 november een email naar [email protected] ter attentie van Karin van Jaarsveld / Nieuwjaarsfeest. Vermeld in het e-mailbericht alstublieft uit hoeveel personen het gezelschap bestaat, het type muziek dat u wilt verzorgen en hoeveel ruimte u nodig heeft. Per deelnemende artiest of groep is een bijdrage in de onkosten beschikbaar. Wij kijken uit naar de reacties!

Er is plek voor een beperkt aantal artiesten en/of groepen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maakt de gemeente een selectie. Begin december ontvangt u hierover bericht. Voor vragen kunt u contact opnemen met de coördinator van het Nieuwjaarsfeest, Karin van Jaarsveld, te bereiken via ons vijfcijferige telefoonnummer 14 030 of [email protected].

 

 

 


Uitgelicht


Zoeken