Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Zeister Magazine

Zeist, 15 december 2007
 
Kerstverhaal uit Sierra Leone
Een mooi verhaal over de kerstman die uiteindelijk in het ziekenhuis in Panguma terecht komt. De voormalige Zeister huisarts Hennie Zonderland woont en werkt twee jaar in dit West-Afrikaanse land dat tien jaar geteisterd is door een burgeroorlog. De eerste aflevering van een overzeese Zeistenaar in een nieuwe serie Zeist in Sierra Leone.
Columnist René Scheffer gaat op zondag fietsen door Zeist en komt in het Lyceumkwartier terecht: een voormalige inspraakavond over sociale woningbouw komt bij hem boven drijven. 
 
In de Schrijvershoekgeeft Joop Hoogendoorn zijn mening over: welke kleur heeft mijn school? Wie volgt? Waar blijven de ouders? Lees de oproep en de reacties, geef je mening en we plaatsen die met een foto.
 
In de rubriek Toppertjestien afwisselende tips om in de kerstperiode iets leuks te doen. Alle films in Figi, tentoonstellingen, concerten al of niet met wandeling, toneel en musicals: je vindt het allemaal in deze rubriek. Er gebeuren meer leuke dingen in Zeist dan je denkt.
 
En verder…
Dit jaar hebben tot op dit moment 38.170 unieke lezers www.zeistermagazine.nlbezocht. Dat houdt in dat het record van 2006 te weten 38.352 lezers gaat sneuvelen! Attendeer collega’s, vrienden en familie eens op ZM. Stuur deze mail door en maak de kring van vaste lezers nog groter. Belangstellenden kunnen zich gratis aanmelden via de site! Zij krijgen dan ook twee keer per maand dit bericht met de nieuwe inhoud van ZM.

Tot slot
Er zijn de laatste tijd wat technische problemen met het e-mailadres van de redactie: derhalve berichten graag direct naar onderstaand e-mailadres. 
 
Fijne feestdagen en veel leesplezier op www.zeistermagazine.nl.  
 
Steven Spaargaren
[email protected]

 



Uitgelicht

Gemeente Zeist


Zoeken