Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Raadsstukken 2010 en ouder / Nieuwsflits / 2008 / Nieuwsflits week 11 / Uitnodigingsbrief fracties Zeist deelname De smaak van Zeist

Uitnodigingsbrief fracties Zeist deelname De smaak van Zeist

Afbeelding 1

Aan de fracties van de Gemeenteraad Zeist

p/a de heer A. Klarenbeek, adjunct-griffier Zeist

Het Rond 1

3701 HS Zeist


Betreft: expositie (kunst) smaakfracties Zeist:,18 februari 2008

Gemeenteraad Zeist



Geachte factie,


Om kennis te maken met hedendaagse beeldende kunst openen kunstuitlenen in Nederland op 28, 29 en 30 maart a.s, de deuren met een landelijk evenement voor alle kunstliefhebbers, maar zeker ook voor aspirant liefhebbers. De activiteiten van deze Kunst3daagse staan in het teken van het thema Smaak.Ook kunstuitleen Zeist doet mee op vrij. 28 en zat. 29 maart.


Voor deze gelegenheid zouden we heel graag een tentoonstelling willen inrichten met de smaak op het gebied van hedendaagse beeldende kunst van de fracties van de verschillende politieke partijen die de gemeenteraad van Zeist telt, onder de (werk)titel De smaak van Zeist. We nodigen u graag uit om een kunstwerk te komen uitzoeken uit de collectie van de kunstuitleen dat aansluit bij de smaak van uw fractie. We horen ook graag uw motivatie die u tot de betreffende keuze heeft gebracht.

Uw keuze met de motivatie vormen de expositie tijdens de komende Kunst3daagse.


We hopen dat dit idee u aanspreekt en dat u er aan mee wilt werken. Graag maken we een afspraak met u voor een bezoek aan de kunstuitleen. U kunt mij bereiken op de maandagen en donderdagen via 030-6958393. Het is ook mogelijk een email te sturen naar [email protected]voor het maken van een afspraak. En ook tijdens de reguliere openingtijden op de zaterdagmiddag van 12.00 – 16.00 uur, en doordeweeks via de balie van de Werkschuit bent u van harte welkom om uw keuze te komen maken.


We verzoeken u vriendelijk uw keuze vóór 20 maart te maken, zodat daarna gestart kan worden met de voorbereidingen voor de inrichting. De opening willen we plannen op vrij. 28 maart in de namiddag. U ontvangt hiervoor nog een uitnodiging.


Binnen de tentoonstelling sterven we er naar dat alle fracties vertegenwoordigd zijn, zodat we een mooi beeld van de kunstsmaak van de partijen kunnen laten zien.

Kunt u ons laten weten of we op uw medewerking mogen rekenen?


We wachten uw reactie af.


Met een vriendelijke groet,


Simone Smits

Kunstuitleen Zeist


Postbus 327, 3700 AH Zeist • Tel: (030) 6958393 •[email protected]www.werkschuit.nlwww.kunstenhuis.nl

Openingstijden: ma. 13.30 – 16.30 uur •za. 12.00 – 16.00 uur •di. t/m do. 09.00 – 12.00 uur via receptie van de Werkschuit.


Uitgelicht

Gemeente Zeist


Zoeken