Direct naar hoofdmenu / zoekveld

ZO Nieuws



ZO! Nieuws 26 november 2008:
Agenda 2008/2009, ZO!-Pas kortingen en ZO! deelnemers on-line

Agenda:

Ondernemerscafé Beauforthuis
Donderdag 11 december 2008; een gezellig ondernemerscafé in het Beauforthuis, Woudenbergseweg 70, 3711 AB Austerlitz. Aanvang 20.00 uur. Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Met muzikale medewerking van de Zeister Muziekschool!

Nieuwjaarsreceptie Beauforthuis
Donderdag 22 januari 2009; een bruisende avond om het jaar goed te beginnen in het Beauforthuis, Woudenbergseweg 70, 3711 AB Austerlitz. Vanaf 18.00 uur. Met een expositie van werken van Jan Pieter Foppen, die zelf aanwezig is. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Salonmuziek Ensemble o.l.v. Tatien van Herpen in samenwerking met de Zeister Muziekschool! Projectbureau K-linkt.
De nieuwjaarsreceptie is alleen toegankelijk voor deelnemers van ZO! en genodigden.

Overige Data 2009:
24 februari 2009: Ondernemerscafé met verrassende invulling
19 maart 2009: ZO! Voorjaars Spektakel
21 april 2009: Invulling nog nader te bepalen
14 mei 2009: Invulling nog nader te bepalen
23 juni 2009: Invulling nog nader te bepalen
Ideeën voor een dynamische en zinvolle invulling van een ZO! bijeenkomst! Laat het ons weten [email protected].

ZO! kortingen voor ZO! deelnemers!
Op onze website kunt u de kortingen vinden van onze ZO! deelnemers voor ZO! deelnemers. Klik hier voor de ZO! Pas-acties! Heeft u ook een speciale ZO!-actie? Laat het ons weten [email protected]

ZO! deelnemers on-line!
Alle ZO! deelnemers staan on-line. Op de site, onder het knopje ‘Deelnemers’is eenieder te vinden en er kan gezocht worden op naam en branche. Heeft u uw eigen gedeelte nog niet ingevuld? Ga dan snel on-line en vul uw gegevens aan met foto, logo en beknopte bedrijfspresentatie. Bovendien kunt u branchecodes toevoegen, waarmee u gevonden wordt op onze site. Heeft u de ZO! gebruiksaanwijzing en/of gebruikersnaam en wachtwoord nog niet gehad of kunt u deze niet meer vinden? Geen nood, meldt het ons via [email protected], dan zenden wij u deze alsnog toe.

Tot ZO!

.


Uitgelicht

Gemeente Zeist


Zoeken