Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Dromen zonder Drempels

Afbeelding 1Afbeelding 2

P E R S B E R I C H T

Utrecht, 11 augustus 2009


Dromen zonder Drempels

Een televisieserie over acht bijzondere mensen met levenslust en doorzettingsvermogen.


Vanaf zaterdag 22 augustus kunt u op RTV Utrecht in het TV programma Dromen zonder Drempelskennismaken met Roos, Gerard, Lies, Peter, Sandra, Arend, Fuat en Monique. Acht bijzondere mensen met levenslust, doorzettingsvermogen én een lichamelijke beperking. In iedere aflevering van Dromen zonder Drempelswordt één van hen gevolgd met de camera en blijkt op welke wijze die beperking ze soms in de weg kan staan in het dagelijks leven. Maar vooral zien we welke passie ze hebben en hoe ze die realiseren.


Zo wordt in aflevering 1 Roos Prommenschenckel gevolgd. Roos heeft een spieraandoening in haar nek waardoor zij het grootste deel van de dag moet liggen. Roos werd in 2006 verkozen tot miss Onbeperkt Nederland en heeft een eigen stichting, de Roos Prommenschenckel foundation, waarmee zij de positie van mensen met een lichamelijke beperking probeert te verbeteren.

CliëntenBelang Utrecht heeft bij elke aflevering een advies geformuleerd voor de knelpunten die aan bod komen in het programma. Deze adviezen worden na de uitzending aangeboden aan gemeenten en lokale belangenbehartigers.


Dromen zonder Drempelswordt uitgezonden op RTV Utrecht van 22 augustus t/m 10 oktober 2009, iedere zaterdag vanaf 07.20 uur. Daarna ieder uur opnieuw, tot de volgende ochtend 07.00 uur. Meer weten? Kijk op www.cliëntenbelangutrecht.nl.Hier kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief over Dromen zonder Drempels.


Dromen zonder Drempelsis een samenwerking tussen RTV Utrecht en CliëntenBelang Utrecht.
De televisieserie wordt mede mogelijk gemaakt door: Het Johanna Kinderfonds, Revalidatiefonds, De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK),VSB-Fonds en Skanfonds


Over CliëntenBelang Utrecht

CliëntenBelang Utrecht is de provinciale kennisorganisatie waarin cliënten en professionals nauw samenwerken en het cliëntenperspectief vormgeven.

Vanuit dat perspectief ondersteunen en adviseren wij individuele burgers, belangenbehartigers, adviesraden, overheden en organisaties in de zorg en sociale zekerheid.

CliëntenBelang Utrecht realiseert deze doelen via belangenbehartiging, beleidsbeïnvloeding en beeldvorming


Noot voor de redactie / Niet voor publicatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CliëntenBelang Utrecht, Marjan Maarschalkerweerd, telefoonnummer: 030 – 262 80 24 of per e-mail: [email protected]

Afbeelding 3



Uitgelicht

Gemeente Zeist


Zoeken