Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Nieuwsflis week 39

 
 
 
 
 
 
 
Nieuwsflits voor de gemeenteraad van Zeist
 
Nr: 2009
voor week 39
De Nieuwsflits bevat informatie bestemd voor de gemeenteraad van Zeist, afkomstig van de raadsgriffie
 
Raadsgriffie:
030-6987587
Activiteiten-kalender week 39
- Maandag 21 september
17.30 : Week van het Landschap (incl. eten) in Utrecht
 
- Dinsdag 22 september
19.30: Fractieberaad
 
- Woensdag 23 september
20.00: Externe klankbordgroep OWNDK
 
- Donderdag 24 september
Informatieavond De Clomp gaat niet door en verschuift naar 26 oktober (zie brief wethouder Gudde -> ter inzage liggende stukken)
Verzending raadsvoorstel begroting met koerier
 
Klik hier voor de activiteitenkalender.
Tip van de week
Mocht u zich alvast willen voorbereiden op de informatieve bijeenkomst over de begroting op 1 oktober a.s. klik dan hier voor de digitale versies van het raadsvoorstel over de begroting 2010 en de begroting zelf.
De begroting komt donderdag 24 september van de drukker naar ons en wordt via een koerier (incl. een papierenversie van het raadsvoorstel) naar u verstuurd.
Mededelingen van de griffie
Gisteren, donderdag 17 september is het raadsvoorstel over Bestemmingsplan buitengebied Zuid West (09RAAD0315) opnieuw aan u verstuurd (blauw voorblad). Door een communicatiefout op de Griffie was op het eerdere exemplaar een verkeerd behandelschema opgenomen. De juiste behandeldata zijn: Ronde Tafel 29 september, Debat 13 of 15 oktober, besluitvorming in de raad op 1 of 3 november.
 
Bijgevoegd een herinnering tot deelname aan Gast aan tafel op vrijdagavond 6 november. De organisator is op zoek naar 10 raadsleden voor deelname aan deze activiteit, zie uitnodiging. Meldt u aan voor 1 oktober aanstaande via [email protected] 
 
KLIK hier voor de representatie agenda van B&W en de laatste besluitenlijsten van B&W.
 
Nieuwe stukken ter inzage
Lijst 2009-019 is vandaag ter inzage gelegd. Deze lijst bevat o.a. een brief van wethouder Gudde over het niet doorgaan van de informatieavond De Clomp d.d. 24 september (zie ook bij de activiteiten voor komende week).
 
Lees hier de beantwoording van vragen van de PvdA over de thuiszorg en beantwoording van vragen over Nijenheim. Lees hier de beantwoording van vragen van de SP over de thuiszorg.
Publicaties en uitnodigingen
Lees hier de ROV weekberichten.
 
 
 
 
Lees hier de VNG weekberichten.
 
 
 
 
 

Uitgelicht

Gemeente Zeist


Zoeken