Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Raadsstukken 2010 en ouder / Nieuwsflits / 2010 / Nieuwsflits week 25 / Scoreformulier gunning interieurarchitect (2)

Scoreformulier gunning interieurarchitect (2)

Scoreformulier gunning interieurarchitect (18, 21 en 22 juni 2010)


Hoe vul je dit in:

  1. Vul je voor- en achternaam in.

  2. Elke interieurarchitect heeft een schetsontwerp in boekvorm gemaakt met zijn/haar visie op de inrichting van het gemeentehuis.

  3. Elk van de vijf boeken beoordeel je op twee kenmerken (zie de tabel). Formulieren waarop niet alle vijf de boeken zijn beoordeeld, of formulieren zonder naam, moeten we helaas ongeldig verklaren.

  4. Medewerkers beoordelen in hoeverre de visie aansluit bij:

  • het karakter van de gemeentelijke organisatie;

  • het ontwerp van de nieuwbouw.

Je vult op dit scoreformulier 2, 4, 6, 8 of 10 punten in bij elk criterium. De beste krijgt 10, de één-na-beste krijgt 8, de volgende 6, die daarna 4 en de slechtste krijgt 2 punten. Er wordt hiermee een volgorde aangegeven. Het is niet mogelijk om twee architecten hetzelfde te laten scoren op één onderdeel.


  1. Je kunt het formulier op de volgende manieren invullen en inleveren:

  • Print het uit, en omcirkel de bedoelde score. Deponeer het formulier in de stembus bij de bodekamer aan Het Rond, of achter de balie van de publiekshal.

  • Vul het formulier digitaal in, door voor elk boek, bij elk kenmerk een score aan te klikken. Mail het vervolgens naar [email protected].


Let op: Het ontwerp van de architect is een eerste schetsontwerp en vormt de basis voor de verdere uitwerking. Tijdens de uitwerking zullen er nog vele momenten zijn waarin het ontwerp wordt afgestemd.

Meer informatie: kijk op intranet/ieder1aanhetrond



Atelier Pro

Groen+Schild & I'm Architecten

Kraaijvanger Urbis Architecten

OIII Architecten


Jeanne Deckers Architectuur

Sluit het schetsontwerp aan bij het karakter van de gemeentelijke organisatie? (2, 4, 6, 8 of 10 punten)






Sluit het schetsontwerp aan bij het ontwerp van de aanbouw? (2, 4, 6, 8 of 10 punten)







Vertaling karakter van de gemeentelijke organisatie: Het karakter van de gemeente Zeist is omschreven in het Programma van Eisen (par. 2.3 & 2.5 & 3.2.1). Is het beeld en zijn de impressies van het ontwerp overeenkomstig het beeld zoals dat verlangd wordt en past bij de gemeente?

Aansluiten van het ontwerp bij de aanbouw: Is de architect met zijn ontwerp in staat een impressie te geven waarbij dit ontwerp past bij de aanbouw?


Uitgelicht

Gemeente Zeist


Zoeken