Op woensdag 12 april vindt er onderhoud plaats aan de website. De website kan daarom minder goed bereikbaar zijn. Excuses voor het ongemak.

Verslag vergadering Adviesraad Sociaal Domein 28 maart 2023

Geplaatst op vrijdag 31 maart 2023

In deze vergadering kwam het volgende aan bod:

In gesprek over jongeren en jongvolwassenen met Buurtzorg Jong en Jongerenwerk

Om een beter beeld te krijgen over hoe het met de jongeren en jongvolwassenen gaat in de Bommelerwaard namen ook Buurtzorg Jong en Jongerenwerk deel aan deze vergadering. Hierbij ontstond een gesprek over onder andere hoe de organisatie in elkaar steekt. Buurtzorg Jong en Jongerenwerk informeerde de adviesraad over de ontwikkelingen van jongeren en jongvolwassenen. In de Bommelerwaard ziet de organisatie meer depressieve jongeren, jongeren die niet naar school gaan en jongeren waarbij hun ouders te maken hebben met echtscheidingsproblematiek.

Werving van nieuwe leden voor de Adviesraad Sociaal Domein Zaltbommel

De afgelopen periode was de adviesraad bezig met het werven van nieuwe leden. Bij deze werving wordt onder andere geselecteerd op de ervaring binnen het sociale domein en diversiteit.  Inmiddels is de vacature gesloten en gaat de sollicitatiecommissie aan de slag met de belangstellenden. De nieuwe leden worden voor de volgende vergadering voorgedragen aan de gemeenteraad. Zij zullen dan ook op de vergadering van 16 mei actief deelnemen als lid Adviesraad Sociaal Domein.

?>