Op woensdag 12 april vindt er onderhoud plaats aan de website. De website kan daarom minder goed bereikbaar zijn. Excuses voor het ongemak.

Inloopbijeenkomst aanleg fietstunnel Zaltbommel N322

Geplaatst op dinsdag 11 april 2023

Provincie Gelderland start in 2024 met de aanleg van een fietstunnel onder de N322 bij Zaltbommel. Graag informeren wij u over het ontwerp en hoe het fietspad wordt ingepast in de omgeving. Daarom organiseren wij op maandag 17 april een inloopbijeenkomst in De Sportwaard, Oude Bosscheweg 6 in Zaltbommel. U bent van harte welkom van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.

Wijziging bestemmingsplan

Om de fietstunnel te realiseren passen we samen met de provincie Gelderland het bestemmingsplan aan. Na vaststellen van het bestemmingsplan kan in 2024 gestart worden met de aanleg van de fietstunnel.

Snelle fietsroute Zaltbommel – ’s-Hertogenbosch (F2)

De fietstunnel komt ter hoogte van de Van Heemstraweg bij Zaltbommel. Fietsers kunnen straks zonder om te rijden de N322 passeren. Deze fietstunnel is onderdeel van de snelle fietsroute Zaltbommel – ’s-Hertogenbosch. De fietsroute maakt de fietsverbinding van Zaltbommel via Hedel naar ’s-Hertogenbosch sneller en veiliger. Een aantrekkelijk alternatief voor de automobilist die op deze korte afstand nog over de drukke A2 rijdt. En een grote verbetering voor wie nu al over deze route fietst.

Meer informatie

Heeft u vooraf vragen? Op gelderland.nl/N322-fietstunnel staat meer informatie over de werkzaamheden en planning. Voor overige vragen kunt u op werkdagen contact opnemen met het Provincieloket, via telefoonnummer (026) 359 99 99 of via e-mail [email protected].

?>