Zeister restaurant kiest voor duurzaamheid

Communicatie SDZ (MS) 19-09-2021
1063 keer bekeken 0 reacties

Op deze pagina kun jij jouw visie geven over onderwerpen die betrekking hebben op duurzaamheid in Zeist. Lees voor je iets plaatst of reageert op een blog van anderen eerst even onze spelregels

Voordat je een blog kunt plaatsen, dien je jezelf eerst even te registreren als deelnemer. Voor het reageren op blogs van anderen is dat niet nodig. 

Van 9 tot en met 16 oktober vindt voor de 2e maal de Week van de Duurzaamheid Zeist plaats. Ook voor ondernemers wordt duurzaamheid steeds belangrijker, zoals blijkt uit dit gesprek met Vassilis Rozis van restaurant CostaRozzi.

De tijd van corona was moeilijk, zeker ook voor de horeca. Maar voor het Griekse restaurant Costa Rozzi in Zeist heeft de periode ook goede dingen gebracht. De eigenaren hadden tijd om diep na te denken en investeringen te doen die anders misschien niet hadden gekund. Costa Rozzi nam tal van maatregelen op het gebied van duurzaamheid. 

Lees de rest van het artikel over duurzaamheid in de Nieuwsbode.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...
Cookie-instellingen
Cookie-instellingen sluiten

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.


Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.

Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.