Scholen & kinderopvang

Scholen

In de gemeente Heeze-Leende zijn zeven basisscholen en één school voor speciaal onderwijs. De adresgegevens van deze scholen vindt u in de bijlage onderaan deze pagina. Bent u op zoek naar scholen voor voortgezet onderwijs of andere scholen buiten Heeze-Leende? Een overzicht van alle scholen vindt u op www.scholenopdekaart.nl.

Kinderopvang

In de gemeente Heeze-Leende zijn diverse organisaties voor kinderopvang, gastouderopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Een overzicht van deze organisaties vindt u in het Landelijk Register Kinderopvang.

Wilt u meer informatie over de aspecten rond buitenschoolse opvang van kinderen zoals kinderopvangtoeslag en kindregelingen? Kijk hiervoor in de digitale balie.

Schoolvakanties

De start en einddata van de de landelijke data voor de schoolvakanties kunnen per school verschillen. Wij adviseren u dan ook altijd de schoolgids en/of website van de school te raadplegen.

Overige informatie

Lees meer informatie over zaken die te maken hebben met onderwijs en kinderopvang (zoals bijvoorbeeld leerlingenvervoer, leerplicht en volwasseneneducatie) in de digitale balie.